Uurtarief elektricien

Een laag uurtarief voor uw elektricien?

Wij van de Electra-Concurrent hebben elektriciëns in dienst, die allen een specialisatie hebben zoals electra vervangen. Hierdoor kunnen wij u een breed spectrum aan diensten aanbieden. Heeft u behoefte aan een elektrotechnici met de juiste kennis? Zoek dan niet verder en vraag ons om advies. Dit kan door contact met ons op te nemen of door het vrijblijvende offerte formulier in te vullen. U ontvangt van ons dan zo spoedig mogelijk een kostenspecificatie.

Het uurtarief van een elektriciën verschilt nogal per bedrijf. De buitenlandse bedrijven vragen een lager uurtarief dan de bedrijven die in Nederland zijn gevestigd.  Dit komt omdat de Nederlandse bedrijven een veel hoger belasting tarief betalen dan de buitenlandse bedrijven, dit scheelt wel eens 15 %.

Let u er als consument goed op dat het bedrijf waarmee u in zee gaat, gecertificeerd is en geschoolde, gediplomeeerde electriciëns in dienst heeft. Want goedkoop kan in dit geval duurkoop worden. Zeker als er gewerkt wordt met electriciteit.

Op deze site treft u veel informatie aan over alle werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen. Bij vragen of opdrachten …. bent u bij ons meer dan van harte welkom.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: