Uurtarief electricien

Wat is het uurtarief?

Bent u op zoek naar een electricien met een laag uurtarief, maar wilt u niet inleveren op kwaliteit en professionaliteit? Bij Electra-Concurrent hebben we goed nieuws voor u. Onze ervaren elektriciens zijn gespecialiseerd in diverse electra-werkzaamheden, waaronder electra vervangen, en bieden een breed scala aan diensten aan. Wij streven ernaar om onze klanten kwalitatieve service te bieden tegen betaalbare prijzen.

 

 

 

Wat is de reden van de verschillen in uurtarieven voor een electricien?

Het uurtarief van een elektricien kan aanzienlijk variëren tussen verschillende bedrijven, vaak ligt het tussen de €30,- en €50,-. Sommige buitenlandse bedrijven adverteren met lagere tarieven dan Nederlandse bedrijven. Dit kan te maken hebben met lagere belastingtarieven in het buitenland, wat soms tot wel 15% verschil kan opleveren.

Als consument is het echter essentieel om niet alleen naar het tarief te kijken, maar ook naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf. Bij Electra-Concurrent kunt u rekenen op gecertificeerde en goed opgeleide elektriciens die weten wat ze doen. Ons lage uurtarief gaat niet ten koste van de veiligheid en kwaliteit van ons werk. Vooral bij elektriciteitswerkzaamheden is het belangrijk om met professionals te werken, omdat goedkoop in dit geval duurkoop kan worden.

Wilt u meer informatie over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. U kunt ook gebruikmaken van ons offerteformulier om een kostenspecificatie te ontvangen. Bij Electra-Concurrent staan we klaar om u te helpen met al uw elektra-werkzaamheden en te zorgen voor een professionele en betaalbare service.

Bezoek onze website voor meer informatie over ons bedrijf en de verschillende werkzaamheden die wij kunnen verzorgen. U bent bij ons meer dan welkom voor al uw vragen en opdrachten op het gebied van elektra. Kies voor kwaliteit en betaalbaarheid met Electra-Concurrent!

 

 

Electra-Concurrent
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
  • Veiligheid en naleving
  • Service door heel Nederland!
  • Gecertificeerd personeel
  • Duurzaam