Elektra laten vervangen?

Heeft u een wat verouderd huis /pand of heeft u net een huis gekocht? Dan kan het zijn dat uw  elektra aan vervanging toe is. Elektra vervangen is een hoop werk tenzij dit maar een gedeelte van een woning betreft, maar meestal is een woning meteen helemaal aan de beurt. Beter ook want dan bent u zeker dat alles veilig en netjes vervangen wordt.

Waarschijnlijk zit er nog stoffen bedrading door de gehele woning, dit werd gebruikt in de jaren 50, tegenwoordig heeft alles een dik plastic huls, uiteraard veel veiliger. De loden pijpen waar de stoffen bedrading vroeger door beschermd werd gingen namelijk roesten in de muur en dit leverde gevaar op zoals kortsluiting.

Elektra vervangen professioneel laten doen

Als uw elektra vervangen dient te worden dan kunt u dit het beste door ons uit laten voeren.  Elektra vervangen is niet zomaar eventjes een klus voor de doe het zelver in (bijvoorbeeld) het weekend. Werken met stroom is en blijft gevaarlijk, zeker als u er weinig tot geen verstand van heeft. Dit moet u echt uitbesteden aan een professional want anders loopt u het risico om onder stroom te komen staan.

Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring.  Als u denkt dat het nodig is om uw elektra te laten vervangen of moet uw elektra opnieuw worden aangesloten dan kunt u bij ons altijd online een  offerte invullen en binnen maximaal twee werkdagen hoort u van ons een reactie. U zult versteld staan van onze scherpe prijzen. Wij hopen u snel als klant te mogen begroeten.

 

Electra-Concurrent
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
  • Veiligheid en naleving
  • Service door heel Nederland!
  • Gecertificeerd personeel
  • Duurzaam