Lichtschakelaar

De tijd dat een lichtschakelaar uitsluitend naar zijn functionaliteit werd beoordeeld, is voorbij. Intussen wordt hij als decoratief design-object beschouwd en zet duidelijke accenten bij de inrichting. Laat uw persoonlijkheid zien door het kiezen van eigentijdse lichtschakelaars. Vaak is het aanschaffen en (laten) plaatsen van nieuwe schakelaars een klus die uitgevoerd wordt nadat er bijvoorbeeld een verbouwing heeft plaatsgevonden.

Wanneer u stroom gaat aanleggen in uw nieuwe (of verbouwde) woning dan is het handig een stroom plan te maken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u na een grondige verbouwing op andere plaatsen stroom nodig heeft. U dient namelijk exact te weten waar u stopcontacten wilt plaatsen en hoe u dit wilt gaan realiseren.

Aansluiten van een lichtschakelaar

Een lichtschakelaar kunt u zelf aansluiten maart dit kunt u ook laten doen. Als onderdeel van het stroomplan zijn er op verschillende plekken in huis behoefte zijn aan diverse lichtschakelaars en stopcontacten. Wij kunnen ons ook voorstellen dat u slechts 1 of 2 lichtschakelaars moet vervangen en/of plaatsen en dat u daarvoor geen installatiebedrijf laat komen.

Op You Tube vindt u zelfs filmpjes waarin uitgelegd wordt hoe je zelf een schakelaar plaatst en aansluit. Mocht u wel aan uitbesteden denken ……. ¬†vraag dan bij ons een offerte aan en wij zullen binnen maximaal twee werkdagen bij u terugkomen met een prijs.

Onze erkenning bij Bouwplaza: