Lichtschakelaar

Lichtschakelaar?

De tijd dat een lichtschakelaar uitsluitend naar zijn functionaliteit werd beoordeeld, is voorbij. Intussen wordt hij als decoratief design-object beschouwd en zet duidelijke accenten bij de inrichting. Laat uw persoonlijkheid zien door het kiezen van eigentijdse lichtschakelaars. Vaak is het aanschaffen en (laten) plaatsen van nieuwe schakelaars een klus die uitgevoerd wordt nadat er bijvoorbeeld een verbouwing heeft plaatsgevonden. Wanneer u stroom gaat aanleggen in uw nieuwe (of verbouwde) woning dan is het handig een stroom plan te maken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u na een grondige verbouwing op andere plaatsen stroom nodig heeft. U dient namelijk exact te weten waar u stopcontacten en lichtschakelaars wilt plaatsen en hoe u dit wilt gaan realiseren.

Wanneer u stroom gaat aanleggen in uw nieuwe (of verbouwde) woning dan is het handig een stroom plan te maken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u na een grondige verbouwing op andere plaatsen stroom nodig heeft. U dient namelijk exact te weten waar u stopcontacten wilt plaatsen en hoe u dit wilt gaan realiseren.

Hoe een lichtschakelaar aansluiten?

Het aansluiten en plaatsen van een lichtschakelaar kunt u zelf doen, maar u kunt dit ook laten uitvoeren. Als onderdeel van het stroomplan zijn er op verschillende plekken in huis behoefte aan diverse lichtschakelaars en stopcontacten. Wij kunnen ons ook voorstellen dat u slechts 1 of 2 lichtschakelaars moet vervangen en/of plaatsen en dat u daarvoor geen installatiebedrijf wilt laten komen.

Op YouTube vindt u zelfs filmpjes waarin wordt uitgelegd hoe u zelf een schakelaar kunt plaatsen en aansluiten. Mocht u wel aan uitbesteden denken, vraag dan bij ons een offerte aan en wij zullen binnen maximaal twee werkdagen bij u terugkomen met een prijs. Laat het plaatsen van uw  lichtschakelaars over aan onze professionals voor een vakkundige en veilige installatie.

Electra-Concurrent
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
  • Veiligheid en naleving
  • Service door heel Nederland!
  • Gecertificeerd personeel
  • Duurzaam