Elektriciteit aanleggen

U zoekt informatie over het aanleggen van elektriciteit. Wij ontkomen er uiteraard niet aan te vervallen in veel technische termen maar dat is echter noodzakelijk en onontkoombaar. De elektriciteit komt uw huis binnen via de aansluitkast, waarin de hoofdzekering zit. Het energiebedrijf heeft deze kast verzegeld. Van daar loopt de leiding via de eveneens verzegelde kilowattuurmeter naar de aardlekschakelaar (alleen bij installaties van na 1975), om uit te monden in de meterkast. De meterkast verdeelt de stroom in groepen, die allemaal met een zekering en een groep schakelaar beveiligd zijn tegen overbelasting en kortsluiting. Elke groep voorziet via leidingen een deel van uw huis van elektriciteit. Tot zover het doel en de werking van een meterkast. Verder op deze site kunt u nog meer lezen over de functie van een meterkast.

Elektriciteit en een aardlekschakelaar aansluiten

Om een aardlekschakelaar aan te sluiten kunt u altijd terecht bij de Electra-Concurrent. Wanneer wij de elektriciteit aansluiten in uw woning of bedrijfspand, dan doen wij dit zeer efficiënt. Wij leveren dan ook altijd  maatwerk. Dat moet ook wel want geen woning is hetzelfde en de wensen van onze opdrachtgevers zijn (gelukkig) ook nooit hetzelfde.

Dat betekent dat wij onder de meest ingewikkelde situaties veel flexibiliteit in onze werkzaamheden hebben opgebouwd. Wij zijn immers geen beginners!  Het is een aanrader om de elektriciteit te laten aansluiten door een deskundige van ons bedrijf. Wanneer u dit zelf doet, dan loopt u het risico dat u bijvoorbeeld onder stroom komt te staan.Wij zijn aangesloten bij de Uneto-vni, deze organisatie geeft een garantie af op onze uitgevoerde electrawerkzaamheden.

Tevens kunnen wij u ook advies geven over het besparen van energie en het opstellen van een verlichtingsplan. Wilt u meer weten? U kunt bij ons met al uw vraagstukken terecht. Vult u het offerte formulier in met uw vraag of verzoek. U ontvangst snel een bericht terug. Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.

 

 

 

Electra-Concurrent
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
  • Veiligheid en naleving
  • Service door heel Nederland!
  • Gecertificeerd personeel
  • Duurzaam