Installatiebedrijf

De Electra-Concurrent

Bij Electra-Concurrent hebben we een toegewijde afdeling die zich volledig richt op installatiewerkzaamheden. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een middelgroot totaal installatiebedrijf dat een breed scala aan disciplines bestrijkt. Of het nu gaat om woningbouw, renovatie, industrie of utiliteit, onze professionele diensten zijn beschikbaar voor diverse projecten.

Onze eigen onderhoud- en servicedienst staat 24/7 paraat, waardoor u altijd op ons kunt rekenen, ongeacht het tijdstip of de situatie. Bij Electra-Concurrent streven we naar de hoogste klanttevredenheid en bieden we een betrouwbare en snelle service. De elektronicawereld heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt door de snelle ontwikkelingen in de technologie. Deze vooruitgang heeft geleid tot nieuwe activiteiten in andere vakgebieden, zoals informatietechnologie, en heeft innovatieve toepassingen in en rondom woningen mogelijk gemaakt. Denk hierbij aan slimme verlichting die automatisch inschakelt wanneer het donker wordt, geavanceerde apparaten die steeds kleiner worden, en efficiëntere energiebesparende oplossingen. Binnen ons installatiebedrijf zijn we gespecialiseerd in diverse vakgebieden, waaronder het installeren van Domotica installaties, Klimaattechniek, beveiliging installaties en verschillende communicatiesystemen. Onze ervaren elektriciens beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om deze complexe technologieën naadloos te integreren in uw leef- en werkomgeving.

Een van de beste installatie bedrijven

Met een steeds grotere rol voor technologie in onze maatschappij, zien we tegenwoordig vaak de combinatie van elektrotechniek, ICT en werktuigbouw. Computers, mobiele telefoons en andere technologische apparaten zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom streven we er bij Electra-Concurrent naar om onze klanten te voorzien van oplossingen die elektrotechnische en bedrijfsprocessen soepel laten verlopen, en tegelijkertijd comfort en veiligheid waarborgen. Wij vinden duurzaamheid en energiezuinigheid essentieel, en onze installaties zijn dan ook ontworpen om niet alleen efficiënt te functioneren, maar ook een milieuvriendelijke keuze te zijn. Bij Electra-Concurrent staan we garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service.

Ons team van vakkundige elektriciens staat klaar om u te voorzien van professioneel advies en hoogwaardige installaties die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar elektrotechnische oplossingen voor uw woning of bedrijf, bij ons bent u aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de kosten voor het installeren van elektrotechniek? Onze uurprijzen variëren tussen de 18 en 65 euro, afhankelijk van de omvang van het project en de huidige aansluitingen. We berekenen graag de benodigde materialen en werkuren aan de hand van uw specifieke wensen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij sturen u binnen maximaal twee werkdagen een gedetailleerd overzicht.

Bij Electra-Concurrent streven we naar tevreden klanten en hoogwaardige installaties die perfect passen bij uw leef- en werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om onze professionele hulp in te schakelen bij het installeren van elektrotechniek. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Electra-Concurrent
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
  • Veiligheid en naleving
  • Service door heel Nederland!
  • Gecertificeerd personeel
  • Duurzaam