Installatiebedrijf

De Electra-Concurrent heeft ook een afdeling InstallatieWij zijn een middelgroot totaal installatiebedrijf met een ervaring van meer dan 20 jaar. Onze eigen onderhoud- en servicedienst heeft een 24 uurs service. We zijn actief in alle voorkomende disciplines in de woningbouw, renovatie, industrie en utiliteit.

De snelle ontwikkelingen binnen de elektronica hebben veel nieuwe activiteiten in andere vakgebieden in gang gezet. Denk aan de informatietechnologie en alle nieuwe toepassingen rondom en binnen de woning, zoals licht dat automatisch aangaat wanneer het donker wordt en alle apparaten die steeds beter en kleiner worden.

Ook in de technische automatisering is de elektronica niet meer weg te denken. Hoe deze apparatuur exact werkt, is in veel gevallen niet noodzakelijk om te weten. Wat wel duidelijk moet zijn is de wijze waarop de elektronica met haar omgeving communiceert en moet worden aangesloten.

Onder ons installatie bedrijf valt onder andere het installeren van Domotica installaties, Klimaat techniek, beveiliging installaties en het installeren van diverse communicatie systemen. Technologie is uit onze maatschappij niet meer weg te denken en zal, zoals iedereen ziet, merkt en leest, een steeds grotere rol gaan spelen in de toekomst. Sterker, technologie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Zo heb je tegenwoordig veelvuldig de combinatie van elektrotechniek, ICT en werktuigbouw. Zeg nou zelf, de computer, de mobiele telefoon, de note pads zijn toch niet meer uit onze maatschappij weg te denken.

Een van de beste installatie bedrijven

Wij van de Electra-Concurrent spelen hier op in. Wij leveren oplossingen om elektrotechnische en bedrijf processen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarbij zorgen wij dat dit voor u op een zo comfortabele, veilige manier, en zonder verstoringen wordt uitgevoerd. Tevens houden wij rekening met de duurzaamheid en energiezuinigheid van de installaties. Wilt u meer over ons te weten komen, of wilt u onze hulp inschakelen bij het installeren van elektrotechniek? Neem contact op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Onze erkenning bij Bouwplaza: