Groepenkast uitbreiden

Nu u op het punt staat te verbouwen komt daar veel bij kijken. Behoudens bijvoorbeeld het verplaatsen of vernieuwen van de keuken komt daar ook de electriciteit ter sprake. Groepenkasten van voor 1974 zijn niet meer van deze tijd omdat aardlekschakelaars ontbreken. En zoals u vermoedelijk weet (of niet) zijn aardlek schakelaars een onlosmakelijk onderdeel van uw veiligheid.

Meestal komt de vraag, of de groepenkast uitgebreid moet worden, aan de orde bij uitbreidingen of vervanging van de elektrische installatie. Wist u trouwens dat de ronde witte knoppen, zogenaamde groep schakelaars, na meer dan circa 30 jaar hun beste tijd hebben gehad. In het slechtste geval kunnen deze brand veroorzaken (“brand door kortsluiting”).

Wat we ook vaak tegenkomen is dat  door diverse uitbreidingen in de loop der jaren de oude groepenkast een rommeltje is geworden. Afhankelijk van de staat en leeftijd van uw groepenkast is in de meeste gevallen het oplappen of uitbreiden van de bestaande groepenkast niet rendabel ten opzichte van de kosten en het gemak van een nieuwe groepenkast.

 

Uitbreiden van uw groepenkast met meer groepen

Door de opkomst en het gebruik van allerlei apparatuur wordt er een groter beroep gedaan op de groepenkast. Geen wonder dat veel gezinnen de groepenkast moeten uitbreiden. Indien u de groepenkast wilt uitbreiden kunt u hiervoor het beste een specialist inschakelen. Bij ons kunt hierover informatie opvragen. Naast de informatie op de website kunt u ons contacten met al uw problemen en vragen.

Wilt u ook vakkundig advies? Neem contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons. Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant.

Onze erkenning bij Bouwplaza: