Beveiligingsinstallaties

Het installeren van beveiligingsinstallaties is een noodzakelijk kwaad. Vaak wordt u door uw verzekeraar “gedwongen” maatregelen te nemen ter bescherming van uw pand en eigendommen. Dit kunnen bouwkundige maatregelen zijn (gecertificeerd hang- en sluitwerk), glasbreukmelders, magneetcontacten ….. en beveiligingsinstallaties.

Gelukkig kunt u dit voorkomen. Met een beveiligingsinstallatie van hoogstaande kwaliteit kunt u deze bedrijfsrisico’s verkleinen. U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Onze electriciëns zijn expert op het gebied van beveiliging van panden. Of u nu uw eigen woonhuis wilt beveiligen, uw kantoor- of uw winkelpand, met een beveiligingsinstallatie van de Electra-Concurrent bent altijd beter beschermd. Wilt u zich beveiligen tegen inbraak of brand? Voor beiden kunt u bij ons terecht. Dankzij systemen van hoogstaande kwaliteit die professioneel worden aangelegd door  kunt u vertrouwen op een betrouwbare beveiligingsinstallatie.

De vraag naar beveiliging installaties wordt vandaag de dag steeds groter. Bij beveiligings installaties moet u denken aan inbraak detectie of branddetectie, maar ook aan camera beveiliging. Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van alarm opvolging. Uiteraard wordt er bij branddetectie een ontruimingsalarm mee geleverd.

U wilt een veilig gevoel?

Voor particulieren alsmede voor bedrijven leveren en installeren wij kwalitatief goede beveiligings installaties. Wilt u uw woning of bedrijfspand beveiligen en er zo voor zorgen dat u zich veilig voelt? Kan dat bij ons. Vraag informatie aan of neem contact met ons op. Dit kan via het online offerte formulier. Deze kunt u in drie eenvoudige stappen invullen, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons. Wellicht tot zien als nieuwe klant.

Electra-Concurrent
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
  • Veiligheid en naleving
  • Service door heel Nederland!
  • Gecertificeerd personeel
  • Duurzaam