Meterkast aansluiten

Bij de Electra-Concurrent kunt u rekenen op  professionele elektriciens die gespecialiseerd zijn in het aansluiten en vervangen van meterkasten. Als elektro bedrijf bieden wij onze klanten diverse elektrotechnische klussen aan, zoals het aanleggen van beveiliging installaties, mechanische ventilatiesystemen en het vervangen of aansluiten van meterkasten. Alle diensten worden uitsluitend uitgevoerd door professionele gediplomeerde elektriciens met een ruime ervaring. Zij kunnen dan ook in elk type woning of kantoor meterkasten vervangen of aansluiten.

Meterkast plaatsen voor de laagste kosten

Soms betrekt u een huis en vindt u dat de meterkast op een onhandige plek staat, ook kan het zijn dat tijdens een verbouwing de ruimte zo ingedeeld wordt dat u wilt dat de meterkast verplaats wordt. Wij kunnen voor u de meterkast verplaatsen. Dit is een ingewikkelde ingreep en dient gedaan te worden door professionals zoals onze elctriciens.

In de meterkast kunnen de volgende leveringen binnenkomen: aardgas, drinkwater, electriciteit, stadsverwarming, CAI en telefoon. De eerste vier hebben een meter. De laatste twee, antenne en telefoon, kwamen voorheen op een punt in de woonkamer binnen, maar aangezien tegenwoordig ook in andere kamers een telefoon- en antenne aansluiting gewenst is, is de meterkast praktischer als centraal punt.

Ook een internetaansluiting bevindt zich meestal in de meterkast. Deze is meestal gecombineerd met telefoon (ADSL) of antennekabel. Zoals u leest heeft de meterkast een zeer belangrijke functie in uw huis.

Onze electriciëns hebben de technische kennis om alle voorkomende werkzaamheden aan uw meterkast uit te voeren. Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten aansluiten of verplaatsen van uw meterkast? Vul dan ons  offerteformulier in en ontvang binnen maximaal twee werkdagen een overzicht van de kosten. Bij de Electra-Concurrent streven we ernaar om onze klanten de laagste kosten te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk. Wij hopen u snel als nieuwe klant te verwelkomen en uw meterkast op professionele wijze aan te sluiten, zodat u zorgeloos kunt genieten van een goed functionerende elektrische installatie in uw huis.

 

 

Electra-Concurrent
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
  • Veiligheid en naleving
  • Service door heel Nederland!
  • Gecertificeerd personeel
  • Duurzaam