Meterkast aansluiten

Om een meterkast aan te sluiten kunt u altijd terecht bij de Electra-Concurrent. Een meterkast vervangen of installeren, alles omtrent uw meterkast kunt u laten verzorgen door onze electriciens. Met het aansluiten of vervangen van meterkasten hebben wij een ruime ervaring opgebouwd.

Als elektro bedrijf bieden wij onze klanten diverse elektrotechnische klussen aan, zoals het aanleggen van beveiliging installaties, mechanische ventilatiesystemen en het vervangen of aansluiten van meterkasten. Alle diensten worden uitsluitend uitgevoerd door professionele gediplomeerde elektriciens met een ruime ervaring. Zij kunnen dan ook in elk type woning of kantoor meterkasten vervangen of aansluiten.

Meterkast plaatsen voor de laagste kosten

Soms betrekt u een huis en vindt u dat de meterkast op een onhandige plek staat, ook kan het zijn dat tijdens een verbouwing de ruimte zo ingedeeld wordt dat u wilt dat de meterkast verplaats wordt. Wij kunnen voor u de meterkast verplaatsen. Dit is een ingewikkelde ingreep en dient gedaan te worden door professionals zoals onze elctriciens.

In de meterkast kunnen de volgende leveringen binnenkomen: aardgas, drinkwater, electriciteit, stadsverwarming, CAI en telefoon. De eerste vier hebben een meter. De laatste twee, antenne en telefoon, kwamen voorheen op een punt in de woonkamer binnen, maar aangezien tegenwoordig ook in andere kamers een telefoon- en antenne aansluiting gewenst is, is de meterkast praktischer als centraal punt.

Ook een internetaansluiting bevindt zich meestal in de meterkast. Deze is meestal gecombineerd met telefoon (ADSL) of antennekabel. Zoals u leest heeft de meterkast een zeer belangrijke functie in uw huis.

Onze electriciëns hebben de technische kennis om alle voorkomende werkzaamheden aan uw meterkast uit te voeren. Bent u benieuwd naar de hiermee samenhangende kosten. Vult u dan een offerte formulier in en u bent binnen maximaal twee werkdagen op de hoogte van de kosten. Wij hopen u snel als nieuwe klant te verwelkomen.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: