Elektricien

U bent op zoek naar een betrouwbare vakkundige elektricien. Elektricien is een beroep. De uitoefening staat uit het aanleggen en onderhouden van de infrastructuur die nodig is voor de elektriciteitsvoorziening. Zo staat het beroep kort en krachtig omschreven in Wikipedia. Wij zijn lokaal en landelijk bereikbaar, dus onze elektriciens zijn in staat om een snel reagerende 24 / 7 service te bieden.

Naar aanleiding van uw vraag/probleem zorgen wij voor de juiste elektricien. De elektriciens van de Electra-Concurrent  zijn allemaal gediplomeerd en beschikken over jarenlange ervaring. U bent dus bij ons in vertrouwde handen. Van het plaatsen en aansluiten van een lichtschakelaar tot aan tuinverlichting aanleggen. U kunt er dus vanuit gaan dat u niet te maken heeft met laag opgeleide elektriciens met een minimum aan ervaring.

Kies voor een erkende elektricien

Een elektromonteur is iemand die installaties inspecteert, en deze repareert als nodig. Hij zorgt er ook voor dat installatie van elektrische apparaten, schakelmateriaal en bedrading onder de normen worden aangelegd en maakt hier schema’s van. Een elektromonteur moet zelfstandig kunnen werken,technische inzicht hebben,en het belangrijkste is …. nauwkeurig werken.

Een Elektromonteur heeft een lange en gespecialiseerde opleiding nodig om zijn vak te kunnen uitoefenen. Hij zal enige tijd plus minus 5 jaar met een leermeester mee moeten lopen om ervaring op te doen voor hij zelfstandig mag werken.

Voor vragen of informatie hierover kunt u ons ten alle tijden bereiken op ons kantoor of vrijblijvend een offerte aanvragen en ontdek de tarieven van onze elektriciens.

Onze erkenning bij Bouwplaza: