Krachtstroom aanleggen

Soms lees je in de gebruiksaanwijzing van huishoudelijke apparaten dat het gebruik van krachtstroom nodig is. Maar wat is krachtstroom nu eigenlijk? Krachtstroom is de term die wordt gebruikt voor een elektrische aansluiting tussen twee of drie fasen van een drie fasen energiesysteem.

Wilt u krachtstroom laten aanleggen? Als middelgroot elektrotechnisch bedrijf hebben wij een ruime ervaring, ook met krachtstroom. De elektriciteit die we thuis gebruiken heeft een zogenaamde spanning van 230 volt, maar de stroomsterkte is uiteraard ook van belang, dat is doorgaans maximaal 16 ampère. Dit betekent doorgaans genoeg voor een regulier huishouden. Maar bij het gebruik van zwaardere apparaten, die qua gebruik meer van het net vergen, adviseren wij u over te gaan op krachtstroom.

Krachtstroom nooit zelf aanleggen!!

Wij zijn een gecertificeerd installatiebedrijf dat alle voorkomende soorten elektrotechnische werkzaamheden uitvoert, zoals een meterkast aansluiten. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in sterkstroom aansluiten. Dus als u elektronische apparatuur heeft aangeschaft dat vraagt om meer vermogen, is krachtstroom aanleggen pas echt zinvol. Hierdoor werkt al uw apparatuur snel en goed. Voor het aanleggen van krachtstroom kunt u altijd terecht bij de Electra-Concurrent.

Als we het over krachtstroom hebben, dan moet er echt een erkende elektricien bij komen! Wij hebben alle elektra voorzieningen in huis voor elke reparatie of vervanging. Voor meer informatie kunt u uiteraard verder op onze site surfen. Bent u echter benieuwd geworden naar de kosten voor het aanleggen van krachtstroom? Vul dan online het  offerteformulier in. Binnen maximaal twee werkdagen heeft u zicht op het kostenplaatje.

Wellicht snel tot ziens als nieuwe klant. Krachtstroom aanleggen is een belangrijke klus, en wij staan klaar om u hierbij te helpen!

Electra-Concurrent
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
  • Veiligheid en naleving
  • Service door heel Nederland!
  • Gecertificeerd personeel
  • Duurzaam