Stroom aanleggen

De electriciteit voorziening in huis is erg belangrijk. Bijvoorbeeld de wasmachine, droger, electrische kookplaat, afwasmachine, etcetera hebben een eigen stroomvoorziening nodig omdat ze veel stroom verbruiken. Wanneer u stroom gaat aanleggen in uw nieuwe woning dan is het handig een stroom plan te maken.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u na een grondige verbouwing op andere plaatsen stroom nodig heeft. U dient namelijk exact te weten waar u stopcontacten wilt plaatsen en hoe u dit wilt gaan realiseren.  Als u niet over voldoende technische kennis beschikt is het raadzaam om advisering of dienstverlening van een technische specialist in te schakelen. Als er in de meterkast een stop of automaat doorslaat, dan kan er ergens in huis kortsluiting zijn. Kortsluiting ontstaat wanneer één of meer elektrische draden met elkaar in contact komen.

Bijvoorbeeld door een kapot apparaat of een beschadigde kabel. De stroom vindt dan ongehinderd zijn weg naar plekken waar het niet hoort. Gelukkig schakelt de stop of automaat in de meterkast direct de stroom uit. U kunt het stroomplan en de uitvoering hiervan in zijn geheel uitbesteden maar u kunt ook in samenwerking met onze specialist gezamenlijk een plan opstellen.

Stroom kan u beter laten aanleggen!

Omdat een woning over steeds meer apparatuur beschikt is het inhuren van een electriciën steeds vaker een noodzaak in plaats van een deugd. Vraagt u zichzelf dan ook af of u over voldoende kennis beschikt en bekend bent met de risico’s als u zelf electra aan wilt leggen. Onze electriciëns zijn allemaal in het bezit van de vereiste diploma’s. Dit in combinatie met hun jarenlange ervaring op de werkvloer zorgen voor een perfecte en veilige installatie.

Wilt u ook vakkundig advies van een elektricien? Neem contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Onze erkenning bij Bouwplaza: