Stroom aanleggen

Stroomvoorziening en risico's

De stroomvoorziening in uw huis is van essentieel belang, vooral voor apparaten zoals de wasmachine, droger, elektrische kookplaat, afwasmachine, en meer, die een eigen stroomtoevoer vereisen vanwege hun hoge stroomverbruik. Als u stroom wilt laten aanleggen in uw nieuwe woning, is het raadzaam om een gedetailleerd stroomplan te maken. Na een grondige verbouwing heeft u mogelijk ook op andere plaatsen stroom nodig. Om precies te bepalen waar u stopcontacten wilt plaatsen en hoe u dit wilt realiseren, kan het verstandig zijn om een technische specialist te raadplegen voor advies of dienstverlening. In geval van een doorslaande stop of automaat in de meterkast, kan er sprake zijn van kortsluiting ergens in huis, bijvoorbeeld door een defect apparaat of beschadigde kabel. Gelukkig schakelt de stop of automaat in de meterkast de stroom direct uit om ongelukken te voorkomen.

Kortsluiting ontstaat wanneer één of meer elektrische draden met elkaar in contact komen. Bijvoorbeeld door een kapot apparaat of een beschadigde kabel. De stroom vindt dan ongehinderd zijn weg naar plekken waar het niet hoort. Gelukkig schakelt de stop of automaat in de meterkast direct de stroom uit. U kunt het stroomplan en de uitvoering hiervan in zijn geheel uitbesteden maar u kunt ook in samenwerking met onze specialist gezamenlijk een plan opstellen.

Stroom kan u beter laten aanleggen!

Het laten aanleggen van stroom is steeds vaker een noodzaak in plaats van een keuze, gezien het toenemende aantal apparaten in woningen. Als u zich afvraagt of u over voldoende kennis beschikt en bekend bent met de risico's van het zelf aanleggen van elektra, is het verstandig om een elektriciën in te schakelen. Onze elektriciëns zijn allemaal gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring, wat zorgt voor een perfecte en veilige installatie.

Wilt u vakkundig advies van een elektriciën? Neem contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt spoedig een bericht van ons. Laat het aanleggen van stroom over aan professionals voor een betrouwbaar en veilig resultaat!

 

 

Electra-Concurrent
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
  • Veiligheid en naleving
  • Service door heel Nederland!
  • Gecertificeerd personeel
  • Duurzaam