Electra vervangen

U heeft net een huis gekocht en in verband met een grondige verbouwing besluit u uw electra te laten vervangen. Het komt namelijk vaak voor dat er in een huis de nodige electra moet worden vervangen omdat het niet meer naar behoren functioneert. Dit komt vaker voor in oudere panden of huizen.

Vroeger werd bedrading namelijk in metalen pijpen gestopt, in plaats van kunststof pijpen. De oorzaak van verslechterde electra is dan ook vaak dat de metalen pijpen zijn gaan roesten of scherpe hoeken zorgen voor bedrukking en het gevaar van kortsluiting ligt om de hoek. Bovendien is het zo dat in verband met het gebruik van allerlei apparatuur in en zelfs rondom het huis, er veel meer wordt gevraagd aan stroomvoorziening.

Wij van de Electra-Concurrent adviseren onze klanten altijd een goed plan te maken waardoor inzichtelijk wordt waar hoeveel stopcontacten geplaatst moeten worden. Op deze manier kan al in een vroeg stadium van de verbouwing een start worden gemaakt met de aanleg van de electra waardoor bijvoorbeeld electriciteits draden niet kris kras door uw huis “lopen”.

Vervangen van electra voordelig laten uitvoeren

Electra vervangen is geen makkelijke klus en ook niet ongevaarlijk. Daarom kunt u dit het best over laten aan een opgeleide electriciën die met u meedenkt en exact weet hoe hij op een veilige deskundige manier uw electra moet vervangen volgens de huidige (veiligheids) eisen. U kunt verder over onze site surfen voor meer informatie, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wellicht snel tot ziens bij ons als klant.

 

Electra-Concurrent
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
  • Veiligheid en naleving
  • Service door heel Nederland!
  • Gecertificeerd personeel
  • Duurzaam