Elektra aanleggen tegen lage kosten

Elektra aanleggen is een vak dat veel technische kennis en ervaring vereist. Het is daarom belangrijk om een ​​ervaren elektricien in te huren om dit werk voor u te doen. Wij zijn een team van ervaren elektriciens met jarenlange ervaring in het aanleggen van elektra in woningen en bedrijfspanden. U bent zich momenteel aan het oriënteren over het onderwerp elektra aanleggen en wanneer wij de elektriciteit aansluiten in uw woning of bedrijfspand, dan doen wij dit zeer efficiënt. Dat betekent dat wij onder de meest ingewikkelde situaties veel flexibiliteit in onze werkzaamheden hebben opgebouwd. Wij zijn immers geen beginners! Het is een aanrader om de elektriciteit te laten aansluiten door een deskundige van ons bedrijf.

Wanneer u dit zelf doet, dan loopt u het risico dat u bijvoorbeeld onder stroom komt te staan. Dit kan weer tot ernstige lichamelijk klachten leiden. Wij zijn aangesloten bij de Uneto-vni, deze organisatie geeft een garantie af op onze uitgevoerde electrawerkzaamheden. En dat is iets waar u altijd om moet vragen als u met een bedrijf in zee gaat.

Garantie geeft een veilig gevoel voor u als consument. Tevens kunnen wij u ook advies geven over het besparen van energie en het opstellen van een verlichtingsplan. Gemiddeld kunnen de kosten per uur voor het aanleggen van elektra variëren, afhankelijk van factoren zoals de locatie, complexiteit van het werk en de ervaring van de elektricien. In Nederland liggen de kosten meestal tussen de €40 en €70 per uur. Het is essentieel om meerdere offertes te vergelijken om de beste prijs-kwaliteitverhouding te krijgen voor het gewenste elektrische werk. Vertrouw op een professionele elektricien om een veilige en betrouwbare elektrische installatie te garanderen voor jouw huis of bedrijf.

 

 

Aanleggen van elektra kunnen wij als geen betere

Enkele voordelen van het inhuren van een elektricien:

 • U kunt er zeker van zijn dat uw elektrische installatie veilig is. Elektriciteit is een gevaarlijke sfeer, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw installatie is geïnstalleerd en onderhouden door een professional.
 • U kunt er zeker van zijn dat uw elektrische installatie betrouwbaar is. U wilt niet dat uw verlichting of apparatuur uitvalt wanneer u ze nodig hebt, en een goede elektricien kan ervoor zorgen dat uw installatie correct is geïnstalleerd en onderhouden.
 • U kunt er zeker van zijn dat uw elektrische installatie energiezuinig is. Een goede elektricien kan u helpen om de energie-efficiëntie van uw huis of bedrijf te verbeteren door u te adviseren over de beste verlichtingsoplossingen en andere energiezuinige apparaten.
 • U kunt er zeker van zijn dat uw elektrische installatie voldoet aan de wettelijke eisen. Er zijn veel wetten en voorschriften met betrekking tot elektrische installaties, en een goede elektricien kan ervoor zorgen dat uw installatie voldoet aan deze eisen.
 • U kunt er zeker van zijn dat uw elektrische installatie goed wordt onderhouden. Een goede elektricien kan u helpen om een ​​onderhoudsplan op te stellen voor uw elektrische installatie, zodat u weet dat deze in goede staat blijft.

Elektra aanleggen is een vak waarin technische kennis en praktijkervaring samen tot perfectie moet leiden. Ervaring en continue bijscholing is dan ook erg belangrijk. U bent daarom bij ons op een betrouwbaar adres.

Wilt u ook vakkundig advies? Neem contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Hoe een installatie te plannen

Benodigde tijd: 4 dagen.

Hoe legt u zelf elektra aan?

 1. Maak een grondige planning voor uw installatie

  Begin met een gedetailleerde planning. Beslis waar u stopcontacten, schakelaars en andere elektrische apparatuur wilt plaatsen. Houd rekening met de grootte van uw woning, de locatie van de stopcontacten en de stroombehoefte van uw apparaten. Maar hoe maak je een grondige planning? 1. Identificeer uw behoeften: Bepaal welke elektrische apparaten en verlichting u wilt installeren en waar deze zich zullen bevinden. Maak een lijst van alle benodigde elektrische punten in elke kamer. 2. Maak een plattegrond: Teken een plattegrond van uw huis of appartement en markeer de locaties van de elektrische punten die u wilt plaatsen. 3. Zorg voor veiligheid: Houd rekening met de veiligheid door elektrische punten op een veilige afstand te plaatsen van waterbronnen en gasleidingen. Het volgen van deze 3 stappen zal u helpen om een goed georganiseerde en veilige planning te maken voor het aanleggen van elektra. Vergeet niet dat het altijd raadzaam is om een professional te raadplegen als u niet zeker bent van uw planning.

 2. Installatie

  Laat de kabels en leidingen aanleggen door sleuven te maken in muren of vloeren. Gebruik hierbij de juiste gereedschappen en kabelgoten/leidinggoten voor bescherming. Houd ook voldoende afstand tot water- en gasleidingen.

 3. Montage

  Laat vervolgens de stopcontacten, schakelaars en andere apparatuur monteren door de draden correct aan te sluiten. Zorg ervoor dat alle onderdelen voldoen aan de Europese norm en gebruik een spanningstester voor extra controle. Wat zijn de Europese normen? De Europese normen voor montage van elektrische installaties zijn vastgelegd in de normenserie EN 61439, ook bekend als de "Laagspanningsschakel- en verdeelinrichtingen"-normen. Deze normen hebben betrekking op de technische specificaties voor de constructie, de prestaties en de testmethoden van schakel- en verdeelinrichtingen voor laagspanningsinstallaties.

 4. Testen

  De laatste stap is cruciaal: test je installatie zorgvuldig. Schakel de stroom in en controleer of alles naar behoren werkt. Let op eventuele brandlucht of rook. Bij twijfel, schakel de stroom uit en roep de hulp van een elektricien in.

lees meer
Electra-Concurrent
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door NOA
 • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
 • Veiligheid en naleving
 • Service door heel Nederland!
 • Gecertificeerd personeel
 • Duurzaam