Groepenkast vervangen

Wij kunnen als erkend electra bedrijf niet voldoende benadrukken dat uw veiligheid in het gedrang komt als de groepenkast niet voldoende is ingericht en uitgerust om uw huis van de benodigde stroom te voorzien.  Doorbranden en dus een mogelijke brand kunnen het gevolg zijn. En daar wilt u natuurlijk niet aan denken. Op deze website kunt u lezen waar wij als de Electra-Concurrent met onze electriciëns voor staan en wat wij allemaal kunnen.

Een groepenkast vervangen is niet een van de gemakkelijkste klussen. In het gehele huis / pand moet de spanning (stroom) worden afgesloten voor een bepaalde tijd om dit in alle rust te kunnen doen. Een groepenkast heeft meestal een 3 fasen aansluiting, dit wil zeggen dat de spanning wordt omgezet van 380 v naar 220 volt vanaf de groepenkast. Wij gebruiken thuis allemaal 220 volt. De kosten van een groepen kast vervangen verschillen nog al, dit heeft vooral te maken met hoeveel groepen u nodig heeft voor uw woning.

Vervangen van een groepenkast doen wij!

In oudere huizen komt het vaak voor dat de groepenkast vervangen dient te worden. De opmars van het gebruik van diverse electrische apparaten in bijvoorbeeld de keuken staat in schril contrast met “vroeger”.

Stel dat u een huis in uw bezit heeft met een sterk verouderde groepenkast dan adviseren wij u deze te laten inspecteren. Wij hebben allemaal wel eens meegemaakt dat we zomaar ineens in het donker zaten, dit is uiteraard een teken dat de groepenkast teveel belast wordt.

Neemt u geen risico’s en denk aan de veiligheid van u en uw dierbaren. Kortsluiting is niet ondenkbaar en dat is iets wat voorkomen moet worden en ook daadwerkelijk te voorkomen is. Ook voor informatie over uw Beveiligingsinstallaties of Communicatie systemen kunt u bij ons terecht. Wij informeren u graag.

Benieuwd geworden naar onze tarieven? Vult u dan het offerteformulier in en binnen maximaal twee werkdagen bent u op de hoogte van de kosten van het vervangen en eventueel uitbreiden van uw groepenkast.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: