Groepenkast laten vervangen door een erkend electricien?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en erkende elektricien voor het vervangen van uw groepenkast? Als erkend electra bedrijf hechten we enorm veel belang aan uw veiligheid. Een goed functionerende groepenkast is essentieel om uw huis van de benodigde stroom te voorzien en mogelijke veiligheidsrisico's te minimaliseren. We begrijpen dat doorbranden en zelfs brand het gevolg kunnen zijn van een inadequaat ingerichte groepenkast. U wilt natuurlijk niet denken aan de gevolgen hiervan, daarom zetten wij uw veiligheid voorop in al onze werkzaamheden.

Het vervangen van een groepenkast is geen gemakkelijke klus. Om deze taak in alle rust en veiligheid uit te voeren, moet de spanning (stroom) in het hele huis of pand worden afgesloten voor een bepaalde tijd. Onze ervaren elektriciens staan klaar om deze vakkundige klus voor u te klaren. In veel gevallen heeft een groepenkast een 3-fasen aansluiting, waarbij de spanning wordt omgezet van 380 volt naar de gebruikelijke 220 volt voor thuisgebruik.

 

 

Waarom uw groepenkast vervangen?

In oudere huizen komt het vaak voor dat de groepenkast aan vervanging toe is, vooral met de opmars van diverse elektrische apparaten, zoals in moderne keukens. Als u merkt dat uw groepenkast verouderd is, adviseren wij u deze te laten inspecteren. Onverwacht in het donker zitten kan een teken zijn dat uw groepenkast te zwaar belast wordt. Neem geen risico's en denk aan de veiligheid van uzelf en uw dierbaren. Het voorkomen van kortsluiting is mogelijk en van groot belang.

Bij Electra-Concurrent staan we niet alleen klaar voor het vervangen van uw groepenkast, maar ook voor informatie over uw beveiligingsinstallaties of communicatiesystemen. Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze prioriteit.

Benieuwd naar onze tarieven? Vul ons offerteformulier in en binnen maximaal twee werkdagen ontvangt u een gedetailleerde kostenindicatie voor het vervangen en eventueel uitbreiden van uw groepenkast. Zo kunt u weloverwogen een beslissing nemen over uw elektrische installatie. Uw veiligheid begint bij een goed functionerende groepenkast.

 

 

Electra-Concurrent
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
  • Veiligheid en naleving
  • Service door heel Nederland!
  • Gecertificeerd personeel
  • Duurzaam