Electricien Amsterdam voor het aanleggen en vervangen van electra

U bent op zoek naar een electricien die in uw huis of bedrijf de elektra gaat verzorgen. Inmiddels hebben wij een ruime 30 jaar ervaring in de elektrotechniek opgebouwd. En met meer dan 25 gespecialiseerde gediplomeerde medewerkers kunnen wij u een breed dienstenpakket aanbieden.

De Electra-Concurrent stelt zichzelf  ten doel te blijven innoveren en zichzelf te blijven verbeteren en te trainen op het gebied van elektrotechniek en installaties.Voor elekriciteit aanleggen kunt u dus ten alle tijden terecht bij de Electra-Concurrent.

De Electricien, de totaaloplossing voor vervangen of aansluiten van elektra

Wij installeren installatiewerk, besturings techniek, telecom, beveiligingen , verlichting, krachtstroom, licht installaties en data netwerken. Ook kunt u voor een licht- en verlichtingsadvies bij ons bedrijf terecht.  In overleg met onze opdrachtgevers komen wij tot een totaaladvies voor wat betreft de electrische installaties, het data netwerk, de telefoon installatie of de brand- en elektronische beveiliging installatie.

Om volledig naar de smaak en eisen van onze opdrachtgevers een installatie af te leveren, hebben wij diverse soorten schakelmateriaal, inbouwspots, en overige verlichting in ons pakket. Ook voor een volledig geautomatiseerde elektrische installatie  kunt u bij ons terecht.

Een erkend installatiebedrijf en electricien in Amsterdam

Na het plaatsen van de installatie en na het afstellen van de betreffende installatie, kunt u voorlopig een heel eind vooruit. Het is wel van belang om periodiek een onderhoud te laten plaats vinden, wilt u het optimale uit het gebruik van een installatie halen. Hiervoor heeft de Electra-Concurrent de afdeling service en onderhoud in het leven geroepen. Maar wij zijn natuurlijk ook in te huren om een groepenkast laten vervangen of andere werkzaamheden te verrichten.

Met een onderhoudscontract wordt geregeld dat uw installaties periodiek voorzien worden van een goed onderhoud en service. Zo bent u verzekerd van optimaal gebruiksgemak, luxe en comfort. Alle door de Electra-Concurrent geïnstalleerde systemen worden zonder aanmeldings kosten door ons geaccepteerd en vallen onder het onderhoudscontract. Dit is de service die u mag verwachten van ons en die u dan ook krijgt.

Dus voor al uw vragen en uiteraard opdrachten of een gratis offerte ….. bent u bij ons van harte welkom!

 

Electra-Concurrent
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
  • Veiligheid en naleving
  • Service door heel Nederland!
  • Gecertificeerd personeel
  • Duurzaam