Electricien in Utrecht nodig?

Professionele electricien in Utercht?

Op zoek naar een betrouwbare en professionele electricien in Utrecht? Bij Elektra-Concurrent staan we klaar om al jouw elektrische uitdagingen aan te pakken. Met jarenlange ervaring en een team van vakkundige experts bieden wij een uitgebreid scala aan elektrische diensten voor zowel particulieren als bedrijven in Utrecht en omgeving.

Wat zijn onze diensten?

Als toonaangevende electricien in Utrecht zijn wij gespecialiseerd in diverse elektrische oplossingen. Hier zijn enkele van de diensten die we aanbieden:

 1. Elektrische installaties: Onze experts zorgen voor de professionele installatie van elektrische systemen in woningen en commerciële panden. Van het leggen van nieuwe bedrading tot het plaatsen van stopcontacten en schakelaars, we zorgen voor een veilige en efficiënte elektrische installatie.
 2. Reparaties en onderhoud: Heb je last van stroomstoringen, kortsluiting of andere elektrische problemen? Onze electriciens staan paraat om snel en effectief de nodige reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.
 3. Verlichting: We bieden een breed scala aan verlichtingsoplossingen, van het installeren van energiezuinige LED-verlichting tot het ontwerpen van sfeervolle binnen- en buitenverlichting.
 4. Duurzaamheid: Bij Elektra-Concurrent zijn we bekend met de nieuwste technologieën op het gebied van duurzame energie. We kunnen je adviseren over en assisteren bij de installatie van zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen.

Waarom kiezen voor Elektra-Concurrent?

 1. Ervaren professionals: Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren electriciens die garant staan voor hoogwaardig vakmanschap.
 2. Betrouwbaarheid: We zijn trots op onze betrouwbaarheid en punctualiteit. Afspraak is bij ons afspraak.
 3. Klantgerichte aanpak: Jouw tevredenheid staat bij ons centraal. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en bieden op maat gemaakte oplossingen.
 4. Kwaliteit en veiligheid: Wij werken volgens strikte veiligheidsnormen en gebruiken enkel kwalitatief hoogwaardige materialen.

Interesse in onze dienst?

Heb je een elektrisch probleem dat aandacht vereist of ben je op zoek naar professioneel advies? Neem dan gerust contact op met onze electricien in Utrecht. Bij Elektra-Concurrent staan we klaar om je te helpen met al je elektrische behoeften. Bel ons of vul ons contactformulier in op onze website om een afspraak te maken. Als betrouwbare electricien in Utrecht zijn we er trots op om hoogwaardige elektrische diensten aan te bieden. Of het nu gaat om kleine reparaties of grootschalige projecten, Elektra-Concurrent is jouw partner voor alles wat met elektriciteit te maken heeft in Utrecht en omstreken.

Vrijblijvende offerte?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij dé electricien in Utrecht. Ontvang professioneel advies en een transparante prijsopgave op maat voor jouw elektrische project.

 

 

Vrijblijvende offerte opvragen
Electra-Concurrent
 • Bespaar tot wel 40%
 • Binnen 2 min. een prijs
 • Erkend door NOA
 • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
 • Veiligheid en naleving
 • Service door heel Nederland!
 • Gecertificeerd personeel
 • Duurzaam