Tuinverlichting aanleggen

Tijdens de zeldzame broeierige zomeravonden is het heerlijk om tot laat in de tuin te genieten. Licht … is ten alle tijden een sfeermaker en ook in uw tuin is dit te realiseren. Er is volop keus in tuinverlichting. Het gaat met name om het aanleggen en aansluiten op een veilige manier. U kunt zich namelijk voorstellen dat water en electriciteit geen goede en vooral onveilige combinatie is. Vandaar dat wij u adviseren om dit door onze electriciëns te laten verzorgen.

Voor het aanleggen van uw tuinverlichting kunt u ten alle tijden terecht bij de Electra-Concurrent. Onze electriciëns zijn allemaal in het bezit van hun vakdiploma’s en hebben jarenlange ervaring.

Waterdicht uw tuinverlichting aanleggen

Wat kunt u van ons verwachten? Wij berekenen aan de hand van de tekeningen hoeveel meter kabel wij nodig hebben. Het is uiteraard erg belangrijk om de kabels in een droge omgeving te leggen. De beste kabels om te gebruiken zijn de VFVB kabels. Een andere goede optie is om de kabels in een buis te leggen van bijvoorbeeld PVC.

Hierdoor zijn uw kabels nog beter beschermd. Vervolgens bedekken wij de kabels met een laag zand van een paar centimeter. Altijd handig om dit te markeren want mocht u weer in de tuin bezig gaan met graafwerkzaamheden, raakt u niet uw bekabeling want anders gaat uw tuinverlichting stuk.

Wij kunnen ons voorstellen dat sommige mensen het werken met electriciteit uit de weg gaan. Gelukkig maar …… voor ons. Dus als u voornemens bent uw tuin in het licht te zetten, vult u dan het offerteformulier in en binnen maximaal twee werkdagen bent u in het bezit van een kostenindicatie.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: