Tuinverlichting aanleggen

Op warme zomeravonden is er niets zo heerlijk als genieten van uw tuin. En met de juiste tuinverlichting kunt u deze sfeer nog verder versterken. Tuinverlichting is niet alleen functioneel, maar het creëert ook een warme ambiance waardoor u tot laat in de avond kunt blijven ontspannen. Bij de Electra-Concurrent begrijpen we het belang van goed aangelegde tuinverlichting, waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staan.

Het aanleggen van tuinverlichting vergt vakmanschap en expertise. Water en elektriciteit zijn een risicovolle combinatie, vooral in een buitenomgeving. Daarom raden we ten zeerste aan om het aanleggen van uw tuinverlichting aan onze  ervaren elektriciens over te laten. Zo kunt u zorgeloos genieten van een prachtig verlichte tuin.

Waterdicht uw tuinverlichting laten aanleggen

Bij de Electra-Concurrent kunt u rekenen op professionele service en vakbekwame elektriciens. Onze experts zijn allemaal in het bezit van hun vakdiploma's en hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinverlichting. We bieden een uitgebreide selectie van tuinverlichtingsopties, zodat u de perfecte verlichting kunt kiezen die past bij uw tuin en wensen.

Veiligheid is onze prioriteit bij het aanleggen van tuinverlichting. We berekenen nauwkeurig hoeveel meter kabel nodig is en zorgen ervoor dat deze kabels veilig en waterdicht worden gelegd. We maken gebruik van hoogwaardige VFVB kabels en bieden ook de mogelijkheid om de kabels in een beschermende PVC-buis te plaatsen voor extra veiligheid. Bovendien markeren we de locatie van de kabels in de grond, zodat u bij toekomstige graafwerkzaamheden uw tuinverlichting niet beschadigt.

 

Wat zijn de kosten voor een tuin laten aanleggen?

De kosten voor het aanleggen van tuinverlichting variëren afhankelijk van de grootte van uw tuin en de huidige aansluitingen. Onze uurprijzen liggen gemiddeld tussen de 18 en 65 euro, maar we bieden altijd een transparante kostenindicatie voordat we aan het werk gaan.

Als u uw tuin in het mooiste licht wilt zetten, dan bent u bij de Electra-Concurrent aan het juiste adres. Vul ons offerteformulier in en ontvang binnen maximaal twee werkdagen een gedetailleerde kostenindicatie. Onze elektriciens staan klaar om uw tuin te voorzien van sfeervolle en veilige verlichting, zodat u kunt genieten van uw tuin in elk seizoen en op elk moment van de dag.

 

 

Vraag & Antwoord

1 Kan ik zelf mijn groepenkast uitbreiden?

Het wordt sterk aanbevolen om een gekwalificeerde elektricien in te schakelen voor het uitbreiden van je groepenkast. Elektrische werkzaamheden kunnen gevaarlijk zijn en vereisen expertise om correct te worden uitgevoerd, dus het zelf doen kan risico's met zich meebrengen.

 

2 Is het veilig om mijn groepenkast uit te breiden?

Ja, het is veilig om je groepenkast uit te breiden, maar het is belangrijk om een professionele elektricien in te schakelen. Zij zullen ervoor zorgen dat de uitbreiding veilig en volgens de vereiste normen wordt uitgevoerd om elektrische problemen te voorkomen.

 

3 Wanneer moet ik mijn groepenkast uitbreiden?

Overweeg het uitbreiden van je groepenkast wanneer je nieuwe elektrische apparaten toevoegt, je regelmatig overbelasting ervaart, of als je verbouwingen plant. Een elektricien kan je adviseren over de beste oplossing voor jouw specifieke situatie.

 

4 Hoeveel extra groepen kan ik toevoegen aan mijn groepenkast?

Het aantal extra groepen dat je kunt toevoegen hangt af van de grootte van je groepenkast en de beschikbare ruimte. Een professionele elektricien kan de capaciteit beoordelen en je vertellen hoeveel extra groepen mogelijk zijn.

 

Electra-Concurrent
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
  • Veiligheid en naleving
  • Service door heel Nederland!
  • Gecertificeerd personeel
  • Duurzaam