CV-installaties

U heeft een CV ketel, dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om deze goed te onderhouden. Slecht onderhouden CV ketels en verouderde CV ketels verbruiken meer energie dan nodig is. Daarom is het belangrijk om voor uw CV ketel een goed onderhoudscontract af te sluiten, zodat u niet teveel betaald.

Neem voor onderhoud een kijkje op onze pagina onderhoud en service op deze site. Nu bent u toe aan een nieuwe CV ketel. Deze kunt u kopen en eventueel ook huren/leasen. Dit klinkt eenvoudiger dan het uiteindelijk is. Het aantal mogelijkheden is met de tijd enorm gegroeid en zeer uitgebreid. U heeft hierin dan ook verschillende mogelijkheden. De meest gangbare CV ketel is de HR ketel. HR staat voor hoog rendement.

Installatie onderhoud aan uw cv

De HR ketel gebruikt de warmte van verbrandingsgassen, welke bij andere ketels via de afvoer verloren gaat. U begrijpt dat de HR ketel hierdoor energiebesparend is en dus ook milieuvriendelijker. Maar er is ook de VR ketel. VR, verbeterd rendement is in sommige situaties weer beter. Deze ketel wordt vooral gebruikt als uw rookgas afvoerkanaal niet geschikt is voor een HR-ketel.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de boilers, die voor warmte zorgen. Alle ketels kunnen wij vakkundig installeren en wij geven u ook advies welke ketel het beste bij u en uw leefomgeving past.

Wilt u ook vakkundig advies? Neem contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Onze erkenning bij Bouwplaza: