CV-installaties

Welke CV-ketels zijn er?

Een goed werkende CV-ketel is van onschatbare waarde voor het comfort en de energiezuinigheid van uw woning. Als het moment is aangebroken om uw huidige CV ketel te vervangen en een nieuwe te laten plaatsen, is het essentieel om een weloverwogen keuze te maken. Bij de Electra-Concurrent begrijpen we dat de keuze uit verschillende opties overweldigend kan zijn. Daarom bieden wij deskundig advies en professionele installatiediensten om ervoor te zorgen dat uw nieuwe CV ketel perfect aansluit op uw behoeften. CV ketels zijn er in verschillende varianten, maar tegenwoordig is de HR ketel (hoog rendement) de meest gangbare keuze. Een HR ketel maakt gebruik van de warmte die vrijkomt bij de verbranding van gas en recyclet deze warmte, wat resulteert in een efficiënter energieverbruik en een lagere energierekening. Met een HR ketel kunt u niet alleen genieten van een aangename temperatuur in uw huis, maar ook bijdragen aan een milieuvriendelijke verwarmingsoplossing.

 

Installatie onderhoud aan uw cv

Voor situaties waarbij een HR ketel niet geschikt is vanwege het rookgas afvoerkanaal, biedt de VR ketel (verbeterd rendement) uitkomst. Deze ketel is een geschikt alternatief in dergelijke situaties, en onze ervaren installateurs kunnen u helpen bij het bepalen welk type ketel het meest geschikt is voor uw woning. Het plaatsen van een nieuwe CV ketel is een nauwkeurige taak die vakmanschap vereist. Bij de Electra-Concurrent hebben we ervaren elektriciens die bekwaam zijn in het installeren van CV ketels en ervoor zorgen dat uw verwarmingssysteem optimaal functioneert. Wij nemen de tijd om uw behoeften te begrijpen, uw woning te evalueren en u te voorzien van een advies op maat. Zo bent u verzekerd van een efficiënte en betrouwbare CV ketel die perfect past bij uw situatie.

Kies voor het comfort en de efficiëntie van uw woning door een CV ketel te laten plaatsen door de Electra-Concurrent. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van advies tot installatie. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw huis altijd warm en comfortabel is met de juiste CV ketel op zijn plaats.

Electra-Concurrent
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld. In 1993 zette Jouke onder andere de Electra-Concurrent b.v. op en met groot succes…
Ellectra-Concurrent
  • Veiligheid en naleving
  • Service door heel Nederland!
  • Gecertificeerd personeel
  • Duurzaam